STEAKHOUSE EILAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Eiland. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 5:42 Zonde van je geld om hier te bestellen
9 mei 2024 om 18:43 Eten was prima. Ribeye viel enigszins tegen qua formaat.
23 mrt 2024 om 23:18 Wow! Ik heb nooit hoge verwachtingen van Thuisbezorgd eten (vaak koud, slap of vet) maar Steakhouse Eiland weet fantastische kwaliteit te leveren. Dit is echt alsof je uiteten bent in eigen huis: vers, gloeiend heet bij aankomst en heerlijk!
22 mrt 2024 om 22:48 Das essen war leider nicht lecker, die pizza war sehr trocken und der Belag war einfach viel zu viel. Die Nudeln waren geschmacklos und der Parmesan war sehr hart.
25 feb 2024 om 20:35 Top. Lekker eten. Vriendelijke bezorger.
25 feb 2024 om 18:56 Was prima .. beetje lafjes van smaak .. maar dat kan bewust gedaan zijn maar we hebben zelf kruiden thuis dus geen probleem.. vlees was heel erg goed gebakken en ook de patat was prima . Heerlijke rode saus zat erbij ..voor herhaling..
24 feb 2024 om 21:04 Lekker! Aanrader
22 feb 2024 om 20:39 Prima eten, hele fijne service!
16 jan 2024 om 8:58 Duurt even maar dan heb je ook wat. Pizza was boven verwachting! Top
13 jan 2024 om 22:38 De bezorgtijden worden op geen enkele manier gehaald, maar er wordt wel over gelogen. Als de bezorging net zo goed was als de pizza's, was het een prima zaak. Zo was het mijn laatste bestelling, na drie soortgelijke bezorgdebacles op een rij
9 jan 2024 om 7:36 De salade was niet aangemaakt en was een gewoon schaam haar de calamari was koud maar wel pik zwart en ik blaays van broodje kebap had ik een droge hamburger dat naar zand smaakte .
9 jan 2024 om 7:23 Het eten was lekker. De patat mag iets langer gebakken worden. Maar de bezorging duurde 45min langer dan gepland.